Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Academische rondleiding door Dordrecht

Details over dit uitje

Wilt u de universiteitsstad Dordrecht grondig verkennen? De professionele gidsen van Dordrecht Events nemen u mee voor een speciale Academische rondleiding, een stadswandeling zodat u van A tot Z de Academische pareltjes van de stad ontdekt. Loop met ons mee langs de mooiste gebouwen die iets met de universiteit van doen hebben, die van nu en die uit het verleden.

Uw gids vertelt u van alles over het ontstaan en de ontwikkeling van Dordrecht als Europees universiteitscentrum. Diverse markante gebouwen herinneren nog aan de tijd van weleer, toen de moderne natuurkunde, geneeskunde en wiskunde nog in de steigers stonden.

Dordrecht kent diverse studentenverenigingen, ook daar wordt tijdens deze Academische rondleiding aandacht aan besteed. Uiteraard staat de historie van Dordrecht als onderwijsinstituut centraal tijdens deze rondleiding en verneemt u waarom Dordrecht eigenlijk de oudste universiteitsstad van Nederland mag worden genoemd. Bekijk het Academiegebouw aan het Rapenenburg en volg onze gids door de geschiedenis van de
universiteit.

Inclusief:
  • Professionele privé gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan