Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Academische Tour door Dordrecht

Details over dit uitje

Heeft u zin in een gezellig en origineel groepsuitje met vrienden of collega's en wilt u de stad Dordrecht echt leren kennen? Met deze Academische Tour van Dordrecht Events weet u zeker dat u niets mist. Wij nemen u mee voor een bezoek aan het mooie museum Boerhaave in het hart van Dordrecht waarna u de stad verkent met één van onze goed onderlegde professionele gidsen. Als ludieke afsluiting van dit bijzondere arrangement doet u allen mee aan ons speciale Moordspeldiner.

14.00 - 16.00 Bezoek aan Boerhaave

Bezoek één van de bekendste musea van Dordrecht. Museum Boerhaave is het Rijksmuseum voor de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen en van de Geneeskunde. De collecties behoren tot de wereldtop. Ze weerspiegelen ruim vierhonderd jaar Nederlandse wetenschapsgeschiedenis. Enkele hoogtepunten van de collectie zijn de microscopen van Antoni van Leeuwenhoek en de uitvindingen van Christiaan Huygens, zoals de eerste slingerklok. Uiteraard vindt u hier ook diverse wisselende tentoonstellingen met originele thema's.

16.00 - 18.00 Academische Rondleiding

Bezoek de bekendste universiteitslandmarks. Onze gids vertelt u van alles over het ontstaan en de ontwikkeling van Dordrecht als Europees universiteitscentrum. Dordrecht kent diverse studentenverenigingen, ook daar wordt tijdens deze Academische rondleiding aandacht aan besteed. Uiteraard staat de historie van Dordrecht als onderwijsinstituut centraal tijdens deze rondleiding en verneemt u waarom Dordrecht eigenlijk de oudste universiteitsstad van Nederland mag worden genoemd. Bekijk het Academiegebouw aan het Rapenenburg en volg onze gids door de geschiedenis van de universiteit.

18.00 - 22.00 Moorddiner

Geniet van een voortreffelijk 3-gangen menu terwijl u meedoet aan een ludiek toneelspel. Er is pas een moord gepleegd in dit restaurant en de lugubere moordenaar bevindt zich onder u....Samen met onze rechercheur speelt u een spannend toneelspel in passende kledij en op basis van een door ons geschreven script.

Bovenstaande tijdsaanduiding is ter indicatie en naar uw wensen aan te passen.

Inclusief:
  • Bezoek museum Boerhaave
  • Rondleiding met professionele gids
  • Moordspeldiner met heerlijk 3-gangen menu, script, kledij
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 70,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan