Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amuse sloep in Dordrecht

Details over dit uitje

Stap aan boord bij Dordt Events voor de heerlijke Amuse Vaart. U vaart met ons mee over de verschillende grachten en singels van Dordrecht. De Amusevaart is geschikt voor bedrijfsuitjes , familie uitje of om een ontspannende boottocht te maken.

Vaar met ons mee langs verschillende historische grachtenpanden en maak van uw evenementen een gezellig happening. Natuurlijk kunt u ook zelf aangeven waar u langs wilt varen en onze schipper zal de route hierop aanpassen.

Willen jullie een professionele gids tijdens de rondvaart die alles kan vertellen over het prachtige stad Dordrecht? Dat is ook mogelijk. Wij kunnen uiteraard ook live entertainment verzorgen. Als uw wensen kunnen besproken worden, zodat u een Amuse Vaart op maar kunt ervaren!

Boot informatie:

In Dordrecht wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Sloephuur
  • 7 gangen Amuses
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 64,50 p.p. excl. BTW

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan