Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Boot bij Dordrecht

Details over dit uitje

Een uniek Kerstdiner aan boord van een uitstekend uitgeruste boot? Reserveer dan de dobberende Kerst Dinner Cruise van Dordt Events, met exquise 4-gangen diner in Dordrecht.

Langzaam trekt het prachtige landschap aan u voor bij en na het dessert geniet u nog eens extra van de besneeuwde ommelanden rondom Dordrecht.

Deze speciale Kerstdiner beginnen we natuurlijk met een warm ontvangst met kerstkransjes en gebakjes. Waarna we met de motor op halve kracht verder varen over de Dommel en de Aa. Dit 3 uur durende kerstdiner op het water zult u niet snel vergeten, een gezellige tijd op het water maken deze kerstdagen extra speciaal. Hohoho…

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreid BBQ buffet
  • Bier, frisdrank, witte wijn en rosé
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan