Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Brunch Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Hadden jullie ooit gewild om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje de stad Dordrecht onveilig willen maken door de Crime City Brunch van Dordt Events te organiseren? Het is een gedurfd en avontuurlijk spel, een hypermodern en virtueel GPS spel en City Adventure ineen. Ook nog eens in combinatie met keuze uit drie overheerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Altijd al eens in de huid willen kruipen van een doorgewinterde crimineel? Grijp je kans bij Dordt Events! Zijn jullie er klaar voor?

Wat houdt het spel Crime City eigenlijk in? Het doel van deze City Game is vrij simpel maar zeer uitdagend. Jullie moeten zoveel mogelijk buit verzamelen. Als team terroriseren jullie het centrum van Dordracht. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om jullie tegenstanders te beroven en pootje te lichten. Jullie worden wellicht een beruchte straatbende! Het spel wordt uiteraard moeilijker gemaakt, want de politie is op de hoogte dat jullie in Dordrecht tekeer gaan. Als de politie jullie te pakken krijgen, dan is er maar een oplossing… Dat wordt omkopen!!

Om alle boefjes eens lekker in de watten te leggen, zorgen wij ook nog eens voor bezoekjes aan drie gezellige Dordtse restaurants. Ja, want een crimineel krijgt behoorlijk trek van al die avonturen....Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Prijs:

12 - 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 47, 50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan