Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Actief uitgaan in de winter als de winterkou actief verdreven moet worden, dat is de Get the Picture Winter Brunch van Dordt Events. Leer de stad kennen tijdens een gezellige fotospeurtocht en geniet van een voortreffelijke brunch tijdens dit originele winteruitje van Dordt Events.

De altijd gezellige stad Dordrecht is het perfecte decor voor een verrassende stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs die op u staat te wachten in het laatste etablissement dat u deze middag bezoekt. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende horeca-locaties in Dordrecht om lekker te brunchen. Onderweg er naartoe gaat u allerlei interessante, ludieke en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Wat gaat u precies doen?
Dordt Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in het centrum van Dordrecht en in ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. U gaat tussen de gerechten door lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, koppels of groepen.

Met behulp van de kaart zoekt elk team de meest optimale route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die Dordrecht te bieden heeft.
Bij het laatste restaurant wordt u wederom welkom geheten door uw begeleider van vandaag, die onder het genot van een heerlijk dessert, een feestelijke prijsuitreiking in gang zal zetten. Veel plezier!

Wat gaat u precies doen?

Dordrecht Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in de binnenstad van Dordrecht en in ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, koppels of groepen.

Elk team zoekt via de kaart de meest optimale route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die Dordrecht te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u wederom welkom geheten door uw begeleider van vandaag die, onder het genot van een heerlijk dessert, een feestelijke prijsuitreiking in gang zal zetten.Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Gegarandeerde Teambuilding tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan