Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hofjestour in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordt Events neemt u mee naar de mooiste hofjes van de stad. De stad kent vele verschillende hofjes met pittoreske binnenplaatjes en fraaie huisjes. Ga op stap met één van onze professionele gidsen en bezoek tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Dordrecht de hofjes, zoals de Arend Maartenshof en tal van andere pittoreske plekjes in de stad.

De hofjes van Dordrecht zijn, net als in zoveel oude binnensteden van ons land, ontstaan in de 13e tot 19e eeuw. Ze werden veelal gesticht als oudedagsvoorziening voor arme mensen. In sommige hofjes wonen tegenwoordig gewoon studenten. Uw gids neemt u mee naar de best bewaard gebleven hofjes van Dordrecht en vertelt u alle achtergronden en de geschiedenis van deze bijzondere plekken.

Meer weten over de bijzondere hofjes van Dordrecht of wilt u uw tour door Dordrecht afsluiten met een lekkere lunch of een gezellig diner? Reserveer deze gezellige stadswandeling en kom meer te weten over alle bijzondere plekken in het centrum van Dordrecht.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids langs diverse hofjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan