Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Diner Quiz in Dordrecht

Details over dit uitje

De Ik hou van de Kerst Diner Quiz van Dordt Events in Dordrecht is een avond dolle pret, gebaseerd op het razend populaire televisieprogramma Ik hou van Holland.

Of u nu met vrienden of familie een gezellige uitje in de middag of avond wilt hebben, Dordt Events zorgt ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. ‘Christmas is in the air’!

Er staan diverse gezellige activiteiten op het programma! Dit keer gaan we geen BN’ers raden en ook de liedjes van Herman van Veen en Rob de Nijs zult u niet voorbij horen komen. Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van de Kerst. Kent u alle kerstfeitjes en de Nederlandstalige en Internationale kersthits? Aan het einde van het spelprogramma bent u een ware kerstkenner!

In verschillende strijdende teams wordt uw gezelschap opgedeeld, waarvan er uiteindelijk één persoon naar huis gaat met de hoofdprijs. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker. Dordt Events zorgt ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt tijdens uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht! Ho, ho, ho….. Merry Christmas!
edrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht! Ho, ho, ho…..

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Kerst attributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Locatie hartje Dordrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

U kunt dit spel uitstekend combineren met andere activiteiten. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan