Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Wedstrijd in Dordrecht

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een spetterende workshop in hartje Dordrecht waar je je hele groepsuitje of vrijgezellenfeest aan kan ophangen? Dordrecht Events heeft dan het perfecte uitje voor jullie; de Karaoke Workshop. Beetje lallen en brallen in de microfoon op de klanken van een bekende hit, je zingt werkelijk de sterren van de hemel!


Onze karaokespecialist staat klaar om jullie tot in je tenen te motiveren en leert je alle schaamte van je af te zetten en vol zelfvertrouwen jouw liedje hard op te zingen! Natuurlijk zal er ook een prijs zijn voor de beste performer. Veel plezier tijdens deze swingende workshop van Dordt Events!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Dordrecht
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsje voor de winnaars
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen 32,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen 27,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan