Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dordste Cursus Rondvaart

Details over dit uitje

Tijdens deze Dordtse Cursus Rondvaart van Dordt Events combineert een prachtige boottocht over de mooiste vaarwegen van de stad met een kijkje in de wonderlijke wereld van de Dordtse taal. Tijdens deze boottocht gaat u eigenlijk op zoek naar het Dordtse dialect en de Dordtse tongval. U krijgt gedurende een half uur tijdens uw rondvaart onderwijs in rollende ‘r en hoe u die nou eigenlijk schappelijk uit uw mond krijgt. De rest van de rondvaart besteedt u aan de ondergaande zon, de prachtige watervogels en de pittoreske waterwegen.

U hoort boeiende verhalen over de historie van Dordrecht tijdens deze boottocht. Ook wordt u aan de hand van een leesplankje onderwezen in het enige echte Dordtse dialect. Uiteindelijk wordt er nog een kort wedstrijdje gedaan zodat u kunt horen wie talent heeft om direct in te burgeren!

Uw schip is desgewenst uitgerust met lekkere warme dranken en alles wat u nodig heeft. Bespreek deze klassieke en taal onderzoekende rondvaart met rollende ‘r door Dordrecht met onze klantenservice. Wij wensen u alvast een behouden vaart.

Boot informatie:

In Dordrecht wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Rondvaart met professionele schipper
  • Op zoek naar het Leids Dialect in de Leidse Cursus
  • Mooie route over de bekendste Leidse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 26,50 p.p. excl. BTW
15 – 19 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondvaart? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan