Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dordtse Inburgeringscursus

Details over dit uitje

Inburgeren is een makkie met de inburgeringscursus van Dordt Events. De dag begint met een cursus Dordts op een comfortabele rondvaartboot, u krijgt vervolgens een rondleiding door het centrum van Dordrecht en de cursus eindigt met een gezellige workshop Smartlappen in gezellige café van Dordrecht!

13.00 – 15.00 uur Leidse Cursus Rondvaart

U geniet tijdens de Dordtse Cursus Rondvaart van een prachtige rondvaart over de vaarwegen van Dordrecht. Neem een kijkje in de wereld van de Dordtse taal. Ontdek tijdens deze unieke rondvaart het bijzondere dialect en leert u de Dordtse tongval.

15.00 – 17.00 uur Rondleiding Dordrecht

De historie van Dordrecht als oudste stad van Nederland staat centraal tijdens deze rondleiding, u verneemt waarom Dordrecht eigenlijk de oudste stad van Nederland mag worden genoemd. Volg onze gids door de geschiedenis van deze markante en historische stad.

17.00 – 18.00 uur Smartlappen Zingen

Hoogste tijd om plaats te nemen in een gezellig restaurant in hartje Dordrecht. Eenmaal binnen krijgt u een tekstboekje met verschillende liederen en bekende smartlappen. Dus geen reden om niet mee te zingen! U kiest met het gezelschap samen de leukste liedjes om deze vervolgens uit volle borst mee te zingen!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Cursus met materiaal
  • Boothuur
  • Accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan