Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pizza sloep in Dordrecht

Details over dit uitje

Een rondvaart maken met uw vrienden of familie door Dordrecht? Dat is een goed idee. Na een uurtje varen wilt u natuurlijk iets te knabbelen hebben. Welkom op ons drijvende pizzepaleis van Dordt Events. Een schip vol lekker ingrediënten, champions, tomaat en gesmolten kaas. Onze schipper staat voor u klaar om de mooiste vaarwegen aan te doen. U geniet ondertussen gewoon van een knapperig stukje pizza met krokante bodem en een lekker glaasje wijn.

U kunt optioneel ook een gids boeken die u tijdens uw rondvaart van alles vertelt over alle gebouwen en bezienswaardigheden waar u langs vaart. Dus dat wordt niet alleen varend lunchen of dineren, maar ook nog eens smullen van boeiende anekdotes en een paar historische verrassingen.

Zowel culinair als maritiem culinair gooien wij alle trossen los! Het schip is desgewenst te bevoorraden met lekkere warme dranken en alles wat u op dat gebied nodig heeft. Bespreek uw Pizza sloep door Dordrecht met onze klantenservice. Wij wensen u alvast een goede vaart.

Boot informatie:

In Dordrecht wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Rondvaart met schipper
  • 1 Pizza en verse ingrediënten aan boord
  • Mooie vaarroute over de bekendste Leidse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 35,00 p.p. excl. BTW
15 – 19 personen € 32,00 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 28,00 p.p. excl. BTW

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondvaart? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan