Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Rondvaart in Dordrecht

Details over dit uitje

Een boot vol gezelligheid en muziek over de grachten van Dordrecht, net The Beatles in de jaren zestig, maar dan iets anders. Dat is de Popquiz Vaart van Dordt Events!

U krijgt tijdens een 1,5 uur durende rondvaart door het prachtige Dordrecht diverse vragen over verschillende bands, artiesten en muziek van binnen- en buitenland.
De quiz kan natuurlijk volledig op maat gemaakt worden. Welke categorie kiest u!?

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

De enthousiaste quizmaster van Dordt Events zal diverse muziekvragen op u afvuren. Wat weet u daadwerkelijk van bands als Westlife, Queen en ABBA en natuurlijk vele andere artiesten?

Het gezelschap wordt in groepen verdeeld en dan kan de Popquiz beginnen! Laten we beginnen met een aantal muziekale kennisvragen, vervolgens wordt het tempo steeds meer opgevoerd en zullen diverse megahits van vroeger en nu door de speakers knallen. Welk team heeft de meeste kennis van muziek en luidt als eerste bel?

Geniet van Dordrecht, het water, de gezelligheid en uiteraard van de muzieknummers die afgespeeld worden. Meezingen is wel verplicht!

Boot informatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Privéboot en schipper
  • Enthousiaste quizmaster
  • Popquiz benodigdheden
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 -14 personen € 39,50 p.p. excl. BTW

15 – > personen € 36,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan