Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Dordrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar een creatief en culinair groepsuitje in Dordrecht met vrienden of vriendinnen? Dan is het arrangement Pralineren en Dineren van Dordt Events iets voor jullie. Tijdens de workshop maken jullie heerlijke chocolaatjes om je vingers bij af te likken.

Zelf gemaakte bonbon is natuurlijk het lekkerst. Jullie gaan samen met de echte pralinespecialist van Dordt Events aan de slag om als echte patissiers op basis van een heerlijk recept de lekkerste bonbons te maken.

17.00 – 18.30 Pralineren

Het verschil ontdekken tussen melk en pure chocolade. Ben jij fan van de pure chocolade of doe maar toch liever melk chocolade? Jullie gaan tijdens deze workshop ook de fijne en speciale ingrediënten leren selecteren. Altijd handig voor thuis als je weer eens iets nieuws wilt proberen.

19.00 – 21.30 Dineren

Na de workshop is het tijd om even rust te nemen en genieten van een heerlijke drie gangen diner. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende restaurants van hartje Dordrecht.

Inclusief:
  • Bonbonworkshop onder enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drank- arrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan