Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Cruise in Dordrecht

Details over dit uitje

Misschien is dit wel het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje in Dordrecht op het water?! Wij nodigen jullie uit voor een echte Ranking The Stars Cruise, de meest hilarische rondvaart door de grachten van Dordrecht die je je maar kunt bedenken. De Quiz wordt gespeeld onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster. Met behulp van deze quiz komen jullie meer te weten over de grappige, afwijkende en verrassende karaktertrekken van familie, vrienden of collega’s.

De Ranking The Stars Cruise is bij uitstek geschikt voor studenten of collega’s van bedrijven die op een ludieke manier elkaar beter willen leren kennen.

Jullie gaan in kleine groepjes de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers?

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? Onze quizmaster zal diverse meerkeuze- en open vragen stellen. Ook worden er een aantal muziekfragmenten afgespeeld wat gegarandeerd zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wie een echte flirt is of een enorme ‘telaatkomer’? Wie van de dames heeft een ‘walkin-closet’ van onmetelijke proporties? Wie van de heren heeft een hobby die je niet achter hem had gezocht?

Al deze vragen zijn afhankelijk van hoe jullie vooraf een vragenlijst hebben ingevuld. Aan de hand van de antwoorden stellen wij namelijk de vragen van de quiz samen.

Ronde 2 & 4

Wij hebben aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten berekend hoe hoog jullie geplaatst zijn per vraag. Jullie gaan tijdens de quiz in teamverband inschatten hoe men elkaar ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt onze quizmaster elk team uit om de antwoorden te motiveren. Vooral dit laatste onderdeel is onthullend. Jullie motivatie is altijd gebaseerd op bepaalde aannames over bepaalde mensen, maar zijn die aannames wel correct?

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Enthousiaste quizmaster
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen € 42,50 p.p. excl. BTW
30 – 35 personen € 39,50 p.p. excl. BTW

Bent u met meer dan 35 deelnemers? Uiteraard geen probleem. Wij maken dan een prijs op maat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan