Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sloepenrally in Dordrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar een gezellige watersport groepsuitje of bedrijfsuitje ? Reserveer dan de Sloepenrally bij Dordt Events. Tijdens deze ultieme rally vaart u in een comfortabele elektrische sloep dwars door de grachten van Dordrecht.

Natuurlijk krijgt u eerst de vaar- en bedieningsinstructies, zodat u veilig aan de boottocht begint. Het is gelukkig niet ingewikkeld, de sloep is met slechts één hand al te besturen, ook heb je geen vaarbewijs nodig tijdens deze heerlijke puzzeltocht op het water!

De vaarroute, een opdrachtenboekje en natuurlijk de sloep worden allemaal door ons geregeld. Vaar de prachtige route door de grachten van Dordrecht, voer de opdrachten het beste uit en vaar linea recta naar de hoofdprijs! Geniet van al het moois dat Dordrecht te bieden en combineer uw groepsuitje met een gezonde dosis competitie!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie
  • Voor elk team een sloep
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 29,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan