Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Ijssculpturen maken in Dordrecht

Details over dit uitje

Het perfecte uitje voor de bikkels die niet bang zijn voor een beetje kou, de workshop IJssculpturen bij Dordt Events!

Erg koud, maar ook gezellig is deze workshop. Die geheel in het teken staat van schitterende transparante beeldhouwkunstwerken en creatieve ideeën!

Deze workshop is geschikt voor iedereen, of u nu nou met een schoolklas, vrienden of familie komt. De taak is aan uw gezelschap om gezamenlijk de ijsblokken om te toveren in schitterende beelden.

Van onze professionals krijgt u uitleg over de techniek van het ijssculpturen maken, voordat u zelf aan de slag gaat. U zult leren welke gereedschappen er gebruikt worden en hoe uw gezelschap het thema het beste kan verwerken in een prachtig kunstwerk. Eerst zal er een ontwerp op papier gezet worden voordat het ijsblok onder handen wordt genomen.
Nadat het ontwerp tot in de kleinste details is uitgewerkt gaat u aan de slag met de hamer en beitel om uw weg te schaven en te schuren naar een prachtig eindresultaat.

Het mooiste ijssculptuur mag de enige echte hoofdprijs in ontvangst nemen. Wees creatief en laat uw gedachten de vrije loop en geniet van deze speciale workshop van Dordt Events!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uileg over gereedschap en maken schetsen
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan