Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet FavorietToegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Parfum maken in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens een gezellig groepsuitje met vrienden uw neus gebruiken? Luxe Parfum kan je zelf ook gewoon maken! Volg de Workshop Parfum maken van Dordt Events samen uw vrienden en stel uw eigen geuren samen!

Niet te veel geld willen uit geven voor een dure parfum? Stel dan uw eigen Chanel Nr.1 samen! Dit maken is leuker dan u denkt. Wij zullen u de geheimen van een goede parfum onthullen tijdens deze Parfum-Workshop. Het gebruik van etherische oliën en het mengen van de verschillende ingrediënten is een kunststukje op zich! U maakt zelf de goddelijkste geuren en leert u in korte tijd wat er allemaal komt kijken bij het produceren van een lekker luchtje. Dit wordt uiteraard gedaan onder enthousiaste en professionele begeleiding.

U gaat al snel zelf aan de slag na een korte introductie. Een snufje Rozenhout hier, een snufje vanille daar, u maakt zelf het eindproduct voor onder de oksels of op de wangen. Nou eens kijken hoe ze thuis reageren op deze nieuwe geurcreaties en of het in Parijs en Rome ook daadwerkelijk aanslaat!

Inclusief:
  • Diverse oliën
  • Vakkundige begeleiding
  • Locatie in Dordrecht
  • Een flesje voor thuis (30 ml)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan