Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Dordrecht

Details over dit uitje

Een actieve groepsuitje willen organiseren? Beleef deze heerlijke fietspuzzeltocht van Dordt Events in teams van ongeveer 8 personen. Puzzel je weg door het prachtige historische centrum van Dordrecht samen met familie, collega’s of vrienden.

De stad ligt aan jullie voeten en de wind waait door je haren tijdens deze speurtocht. Nu alleen nog even alle puzzels oplossen natuurlijk. Geniet van een fascinerende speurtocht door het centrum van de stad. Ontdek alle leuke straatjes en steegjes van Dordrecht. Jullie gaan op stap met een stadsplattegrond en een aantal raadsel. Jullie komen langs alle bekende bezienswaardigheden en monumenten!

Uiteindelijk wordt het winnende team in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een leuke prijs. Vervolgens even rust nemen en na borrelen om samen de dag doornemen en de zon te zien ondergaan! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan