Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordt Events biedt nu wel een heel bijzonder vrijgezellenfeest aan: The Wedding Planner Tablet Game! De taak is aan jullie om na een aantal tegenslagen er toch nog een geweldige dag van te maken!

Er is een bende van gemaakt door de ceremoniemeester. Het is ook nog eens de dag vlak voor het huwelijk. Tot onze verbazing is er helaas nog niks geregeld.

De ceremoniemeester heeft er een bende van gemaakt en het is de dag vlak voor het huwelijk! Er is nagenoeg niks geregeld en nu is het jullie missie om de dag alsnog fantastisch te laten verlopen. Het is uiteraard een beste vriendin van jullie die morgen gaat trouwen. Jullie spelen dit hypermoderne virtuele spel in diverse teams in het bruisende centrum van Dordrecht. Met een tablet worden jullie dwars door de stad geleid. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk munten te verzamelen, want er moeten nog diverse zaken ingekocht worden zo vlak voor het huwelijk. Denk aan de ringen, de jurk en de taart. Alles dient uiteindelijk afgeleverd te worden op het stadhuis of de feestlocatie. Snel aan de slag, want elke minuut telt!

Om het spel nog sensationeler te maken zijn er ook een aantal virtuele figuren toegevoegd aan het spel. De limousine chauffeur en de fotograaf zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Maar kijk uit! De akelige exen van de bruid en de bruidegom bevinden zich ook in de stad. Zij kunnen het grote feest flink verzieken wanneer ze jullie zien, dus vooral ontlopen ! Onder het genot van een verfrissend drankje wordt het winnende team bekend gemaakt. Lukt het jullie om de bruiloft op tijd te redden?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 12 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW

13 – > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een andere variant: ‘The Hangover’.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan