Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Dordrecht

Details over dit uitje

De fietstour in Dordrecht is een actief en gezellig uitje van Dordt Events. De fietstour is perfect voor iedereen die wat meer wilt zien en weten van de historische stad Dordrecht.

In ongeveer twee uur de tijd laat onze professionele gids van Dordrecht Events u de meest indrukwekkende stukjes van Dordrecht zien, de stijlvolle gebouwen, het historisch centrum en de vele karakteristieke panden komen allemaal aan bod.

Geniet vooral van de leuke verhalen en de bijzondere informatie die onze gids u gaat vertellen.

Een speciale rondleiding op maat gewild? Onze gidsen zijn flexibel, dus u kunt uw wensen aangeven. De route stellen we samen, maar uw ideeën nemen wij natuurlijk altijd mee! Ook als u voor of na de fietstocht lekker wilt lunchen of dineren kunnen wij u adviseren om voor u een heerlijk dagje uit te organiseren.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan