Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten Tablet Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Groepsuitje met vrienden of een dagje uit met collega's dat bol staat van avontuur, leuke uitdagingen en de noodzakelijke teambuilding? De Kolonisten Game van Dordt Events is gebaseerd op het originele bordspel 'Kolonisten van Catan' maar is helemaal door ons omgebouwd tot real-life City Tablet Game. Jullie gaan op zoek naar de grondstoffen om een kolonie op te bouwen, laat de tegenstander ver achter jullie en win de meeste overwinningspunten.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt tablets mee om het spel te kunnen spelen. Jullie hebben de mogelijkheid om ridderkaarten of ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Dordrecht te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Ontdekt het centrum van Dordrecht en speel ondertussen een spannende City Game waarin u leuke foto-opdrachten uit moet voeren. Hebben jouw teamleden de echte VOC-mentaliteit? Ontdek het nu bij Dordt Events!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan