Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue – City Tour in Dordrecht

Details over dit uitje

Wil je een kijkje nemen in de indrukwekkende stad Dordrecht? U gaat tijdens de Barbecue en City Tour van Dordt Events genieten van een heerlijke barbecue en krijgt u de mooiste verhalen en leukste anekdotes te horen van een professionele gids.

Tijdens de ontspannen maar zeker gezellige Barbecue en city tour gaat u heerlijke barbecueën en onderneemt u een interessante tocht door de stad.

18.30 - 21.00 Barbecue

Om te beginnen start u met een heerlijke barbecue bij een van de leukste restaurants van Dordrecht. Er worden verschillende soorten vis en vlees geserveerd en daarnaast kunt u genieten van diverse side dishes. Na de heerlijke barbecue gaat u een interessante rondleiding doen door de indrukwekkende stad Dordrecht!

21.00 - 23.00 Citytour

U bezoekt de meest bijzondere delen van de prachtige stad onder leiding van een professionele gids. Er worden verschillende monumenten bezocht en u krijgt de meest interessante anekdotes te horen. Op eigen tempo lopen jullie rustig door de bijzonder stad en zal af en toe stil gaan staan voor een informatief praatje van de gids.

Inclusief:
  • Compleet verzorgde barbecue
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan