Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Dordrecht

Details over dit uitje

Tijdens het Walking Dinner van Dordt Events gaat u samen met een professionele gids door de stad Dordrecht wandelen en geniet u tussen de wandelingen door van een heerlijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants.

Het oude centrum van de stad Dordrecht verkennen en de bijzondere historie waarmee de geschiedenisboeken vol staan op locatie beleven uit de mond van een enthousiaste gids, dat is in essentie de ‘slagroom op de taart’ van dit populaire culinaire uitje. De gids neemt jullie mee naar alle mooie plekken en bezienswaardigheden die typerend zijn voor Dordrecht.

U neemt plaats in een ander restaurant na elke wandeling, waar u het volgende gerecht krijgt geserveerd. Een gezellige avond om met vrienden, familie of collega’s van te genieten en de stad beter te leren kennen. Dordrecht op z’n best!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Wandeling
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (stadsgids met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan