Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Dordrecht

Details over dit uitje

Ben jij een grote voetbalfan? Dan is de De Grote Voetbalquiz van Dordt Events iets voor u. Dordt Events organiseert het ultieme teambuilding uitje voor de echte voetballiefhebbers: Dit wordt gespeeld in een gezellig café of restaurant in het centrum van Dordrecht.

De Grote Voetbalquiz biedt jullie meer dan een ‘quizje’ met wat vraagjes. Om de spanning en de sfeer te verbeteren, hebben wij namelijk enkele ‘Ik Hou van Holland’ elementen toegevoegd en dit zal natuurlijk wat hilarische momenten opleveren.

Jullie gaan in verschillende teams met elkaar strijden. Is jullie kennis over de voetbal ins en outs helemaal up-to-date? Wat weten jullie nog van vroeger? Welke voetballer heeft de bijnaam ‘de vlo’? Wie bakten er tijdens de halve finale van het EK op de strafschopstip helemaal niks van? Er zullen natuurlijk ook wat mooie beeld- en geluidsfragmenten passeren tijdens de quiz. Dordt Events geeft jullie ook de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad aan te passen, geheel naar jullie eigen wensen!

Er zijn ook aantal andere quizrondes bedacht om de sfeer te verbeteren. Lukt het jullie om zoveel mogelijk bekende voetballers te omschrijven? Dit wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen! Enkele voetballiederen komen langs zodat iedereen mee kan zingen. Tijdens de quiz mag uiteraard het petje op, petje af spel niet ontbreken. Het team dat het meeste aantal punten heeft behaald zal individueel strijden voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich aan het einde van de dag de enige echte voetbalkenner noemen?

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Mooie prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – 39 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
40 – > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan