Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Er is heel recent nog een sinistere moord gepleegd in Dordrecht. Beleef deze spannende en gezellig moordlunch van Dordt Events. Dit groepsuitje wordt voorzien van een professionele acteur, een goed geschreven script en bijpassende kostuums.

Doe gezellig samen mee met vrienden, familie of collega’s aan dit bijzondere lugubere moordspel in één van de gezellige stad van Zuid - Holland. Sensatie en spanning worden gecombineerd met een heerlijke culinaire verrassing!

Jullie moeten een moord zien op te lossen samen met onze, professionele ingehuurde politierechercheur die graag zo spoedig mogelijk 'het sujet' in de kraag wilt grijpen. Het scheelt wel, want de moordenaar zit dus bij u aan tafel…. Bent u ook heel nieuwsgierig wie de moord heeft gepleegd? Het zou wel eens die zogenaamd verlegen dame aan je linkerhand kunnen zijn....

Tijdens het moordspel dienen jullie de juiste vragen zien te stellen, zodat de moordenaar uiteindelijk door de mand valt. Wie zal verantwoordelijk zijn voor deze misdaad? De deftige zakenman die behoorlijk arrogant zit te ontkennen of misschien toch de toiletjuffrouw Annie die de onschuld zelf is?

Geniet tijdens het Moordspel ook van een overheerlijke lunch en laat jullie acteertalent zien. De beste speurneus aan tafel krijgt na afloop de enige echte Moordlunch hoofdprijs mee naar huis.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 12 personen € 52,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW

Moordspeltip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan