Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Dordrecht

Details over dit uitje

Nog opzoek naar iets leuks voor een vrijgezellenfeest voor zowel man als vrouw, een teamuitje of gewoon een gezellig middagje? De strijd tussen de mannen en vrouwen komt tot grote hoogte tijdens De Jongens tegen de Meisjes van Dordt Events. Tijdens deze spelshow wordt jullie kennis getest over het andere geslacht. Mannen, vrouwen, wat doen ze eigenlijk en waarom?

Jullie houden natuurlijk van elkaar, maar het is natuurlijk best wel weer eens leuk om de andere sekse af en toe een toontje lager te laten zingen!

Onze gezellige en professionele presentator of presentatrice zal het spel leiden. Deze is natuurlijk geheel neutraal en zal hij of zij zorgen voor een gezonde dosis humor en hilariteit. Daarnaast beschikken ze ook nog over de laatste statistieken wat betreft het gedrag van mannen en vrouwen. Hoe vaak denken mannen gemiddeld aan sex? Wat vinden vrouwen belangrijk op de eerste date? Kunnen mannen echt beter autorijden dan vrouwen? Dit zijn het soort vragen die jullie kunnen verwachten.

De hoofdprijs wordt uitgereikt aan het team dat als beste in staat is het andere geslacht in te schatten. Welk team is nou daadwerkelijk het sterkst en kan met recht spierballentaal uitslaan? Dit en nog veel meer komen jullie te weten bij deze gezellige spelshow van Dordt Events.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Dordrecht
  • Te boeken op de gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 18,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige vrijgezellenfeest? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan