Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Dordrecht

Details over dit uitje

Een prachtige mix van actuele vragen over BN-ers en recente gebeurtenissen inclusief de mooiste geluidsfragmenten. Welkom bij de meest interactieve quiz van Nederland, de PubQuiz van Dordt Events.

Deze cross-over tussen de Popquiz a Gogo en Ik Hou van Holland is de ideale manier om uw groepsuitje of bedrijfsuitje op een originele wijze vorm te geven. U speelt in teams of koppels tegen elkaar en doet uw kennis op over verschillende onderwerpen zoals BN-ers en hits uit de jaren ’80 en ’90.

Wij laten u aan de hand van de mooiste muziekfragmenten van bekende artiesten en bands een aantal uitdagende vragen beantwoorden.

Uiteraard is het ook mogelijk om gelijk door te schakelen naar het rondje vragen over de BN-ers die recent nog in het nieuws kwamen. Als laatste onderdeel van deze PubQuiz spelen we een soort hints, zodat iedereen aan elkaar het antwoord mag uitbeelden.

Onze presentator of presentatrice staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje in Dordrecht op enthousiaste wijze in de steigers te zetten!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Dordrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 – 19 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
20 – 39 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
40 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan