9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 172 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Flikken Dordrecht

Van je groepsuitje of bedrijfsuitje in Dordrecht echt iets bijzonders maken doe je met een spannende aflevering Flikken van Dordt Events. Net als de gelijknamige Tv-serie gaan jullie als politiedetectives aan de slag om een spannende moordzaak op te lossen. Door op diverse locaties aanwijzingen te verzamelen komen jullie langzaam achter de identiteit van de moordenaar…..

Het lijk is nog niet opgeruimd of de politie vraagt de hulp van vrijwilligers. Er zijn allerlei aanwijzingen te vinden op diverse locaties maar de mankracht ontbreekt om al deze plekken grondig te onderzoeken door geüniformeerde Flikken. Ga als teams door het centrum van Dordrecht en verzamel alle DNA-sporen en andere aanwijzingen. Jullie strijden tegen elkaar en tegen de klok! Met behulp van een stadskaart en een politiedossier wordt langzamerhand de identiteit van de moordenaar duidelijk. Welk team weet binnen twee uur zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen?

Jullie politieonderzoek leidt uiteindelijk naar een gezellig café in het centrum van Dordrecht waar het door jullie uitgevoerde onderzoek wordt geëvalueerd. Het beste Flikkenteam weet voor 100% wie de moordenaar is en vaardigt vanaf de stamtafel met een biertje in de hand een arrestatiebevel uit! Is het die internationaal opererende Russische huurmoordenaar en was het eigenlijk wel een afrekening in het criminele milieu? Het winnende team gaat naar huis met de felbegeerde Flikken hoofdprijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Een welverdiende consumptie na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan