8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 176 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Lunch in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get the Picture Winter Lunch in Dordrecht

Actief uitgaan in de winter als de winterkou actief verdreven moet worden, dat is de Get the Picture Winter Lunch van Dordt Events. Leer de stad kennen tijdens een gezellige fotospeurtocht en geniet van een voortreffelijke lunch tijdens dit originele winteruitje van Dordt Events.

De altijd gezellige stad Dordrecht is het perfecte decor voor een verrassende stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke lunch en een hoofdprijs die op u staat te wachten in het laatste etablissement dat u deze middag bezoekt. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende horeca-locaties in Dordrecht om lekker te lunchen. Onderweg er naartoe gaat u allerlei interessante, ludieke en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Wat gaat u precies doen?
Dordt Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in het centrum van Dordrecht en in ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. U gaat tussen de gerechten door lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, koppels of groepen.

Met behulp van de kaart zoekt elk team de meest optimale route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die Dordrecht te bieden heeft.
Bij het laatste restaurant wordt u wederom welkom geheten door uw begeleider van vandaag, die onder het genot van een heerlijk dessert, een feestelijke prijsuitreiking in gang zal zetten. Veel plezier!

Wat gaat u precies doen?

Dordrecht Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in de binnenstad van Dordrecht en in ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, koppels of groepen.

Elk team zoekt via de kaart de meest optimale route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die Dordrecht te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u wederom welkom geheten door uw begeleider van vandaag die, onder het genot van een heerlijk dessert, een feestelijke prijsuitreiking in gang zal zetten. Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Gegarandeerde Teambuilding tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan