Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Een heerlijk diner in drie verschillende restaurants en tussendoor in teams hilarische, crazy en vooral melige opdrachten uitvoeren in de stad Dordrecht. Dat is de Crazy Dinner Game van Dordt Events! Altijd uitdagend maar vooral goed voor een zeer origineel groepsuitje of bedrijfsuitje in het centrum van Dordrecht.

Jullie gaan naar drie toprestaurants van Dordrecht. Om het leuker te maken, hebben wij bedacht dat jullie allerlei gekke, spannende en gezellige opdrachten uit gaan voeren.

Wat voor opdrachten kan je verwachten? We lichten alvast een tipje van de sluier op. De opdrachten kunnen uiteraard verschillen per avond, maar wat leuke voorbeelden zijn bijvoorbeeld; help een oud vrouwtje met oversteken, bel bij een wildvreemde aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken of knuffel een politieagent. De opdrachten worden allemaal vastgelegd op een videocamera, als bewijs en een leuke herinnering voor later toch?

Wanneer jullie in het laatste restaurant aangekomen zijn, worden de filmpjes uiteraard nauwkeurig bestudeerd door jullie begeleider. Het team dat de opdrachten het gekste uitvoert wordt uitgeroepen tot crazy koning en/of crazy koninginnen. Het winnende team gaat deze avond met de Crazy Dinner Game hoofdprijs naar huis. Veel plezier!

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Achteraf de filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Crazy Diner:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens dit Crazy Diner? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan