6.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 115 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy Dinner Game in Dordrecht

Een heerlijk diner in drie verschillende restaurants en tussendoor in teams hilarische, crazy en vooral melige opdrachten uitvoeren in de stad Dordrecht. Dat is de Crazy Dinner Game van Dordt Events! Altijd uitdagend maar vooral goed voor een zeer origineel groepsuitje of bedrijfsuitje in het centrum van Dordrecht.

Jullie gaan naar drie toprestaurants van Dordrecht. Om het leuker te maken, hebben wij bedacht dat jullie allerlei gekke, spannende en gezellige opdrachten uit gaan voeren.

Wat voor opdrachten kan je verwachten? We lichten alvast een tipje van de sluier op. De opdrachten kunnen uiteraard verschillen per avond, maar wat leuke voorbeelden zijn bijvoorbeeld; help een oud vrouwtje met oversteken, bel bij een wildvreemde aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken of knuffel een politieagent. De opdrachten worden allemaal vastgelegd op een videocamera, als bewijs en een leuke herinnering voor later toch?

Wanneer jullie in het laatste restaurant aangekomen zijn, worden de filmpjes uiteraard nauwkeurig bestudeerd door jullie begeleider. Het team dat de opdrachten het gekste uitvoert wordt uitgeroepen tot crazy koning en/of crazy koninginnen. Het winnende team gaat deze avond met de Crazy Dinner Game hoofdprijs naar huis. Veel plezier!

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Achteraf de filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Crazy Diner:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens dit Crazy Diner? Voor 10,00 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan