Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hip & Trendy Party in Dordrecht

Details over dit uitje

Een echt hip vrijgezellenfeest of een trendy party met vrienden organiseren in Dordrecht? Hip is niet zo maar een woord! Het predicaat hip moet wel verdiend worden natuurlijk! Wij zorgen tijdens de Hip & Trendy Party van Dordt Events voor een superhippe party zoals jullie dat nog nooit hebben meegemaakt.

We ontvangen jullie deze avond op onze hippe partylocatie in hartje Dordrecht. Jullie kunnen hier eerst genieten van een lekker glaasje bubbels. Na de bubbels zetten we het buffet voor jullie klaar zodat er uitgebreid genoten kan worden van heerlijke gerechten. Onze Dordtse chefkok staat namelijk te popelen om jullie lekker te verwennen.

Wij zorgen uiteraard ook voor een trendy DJ die wel weet hoe die een hip feestje tot een hoogtepunt moet brengen. Diverse dance hits staan te wachten om de ruimte te vullen. Je loopt tussendoor gewoon even naar onze charmante cocktailshakers die druk bezig zijn een heerlijke Mojito voor je te shaken.

Tijdens deze Hip & Trendy Party trekken jullie de hipste kleren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jullie aan niets ontbreekt. Trouwens, we hebben goed nieuws voor de echte feestbeesten; alle consumpties uit de Hollandse bar zijn namelijk all-in tijdens de gehele party. Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Cocktailshakers
  • Fotograaf
  • Toplocatie hartje Dordrecht

Prijs:

50 - 74 personen € 104,50 p.p. excl. BTW
75 - 99 personen € 97,50 p.p. excl. BTW
100 - > personen € 89,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

- Live optreden trendy artiest
- Doorbitch
- Hippe gastvrouwen

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Jullie themafeest op maat organiseren? Wil je het net even anders?

Dat kan altijd natuurlijk! Geef gerust door als je onderdelen toegevoegd of verwijderd wilt hebben uit bovenstaande programma. Regel je feest geheel op maat. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Dordrecht Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan