Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordt Events neemt jullie mee naar het centrum van Dordrecht voor het gezelligste winteruitje, spelprogramma en groepsevenement van Nederland! Het Ik Hou van Holland Winter Dinerspel is voor iedereen die een avondje Dordrecht feestelijk wilt doorbrengen. Tijd voor polonaise, fun en vertier!

Net zoals bij de populaire Tv-show ‘Ik Hou van Holland’, komen tijdens deze aflevering van deze beroemde spelshow allerlei originele vragen over de bekendste Hollandse hits voorbij en gaan jullie allemaal meezingen. Jullie genieten tussendoor van een heerlijk 3-gangen diner omdat ook de inwendige mens verwend moet worden!

Onder het genot van een lekker drankje gaat ronde één van start. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en worden hun kennis getest over de welbekende Nederlandse hits! Het menu kunnen jullie natuurlijk in overleg samenstellen, onze chef-kok is van alle markten thuis en zorgt uiteraard voor de lekkerste gerechten. Geniet van de opzwepende muziek en van onze enthousiaste en professionele quizmaster die alles op wonderbaarlijke wijze aan elkaar praat!

In hoog tempo volgen de verschillende spelrondes elkaar op. Het is aan jullie om deze allemaal tot een goed einde te brengen en om daarna de hoofdprijs glimlachend in ontvangst te nemen! Jullie gaan naar huis met een vrolijk deuntje in de oren en een gezellige avond rijker! Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Professionele Quizmaster
  • Uitgebreid winters 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Dordrecht
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan