Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Party in Dordrecht

Details over dit uitje

Heb je een prachtige stem waar je de mooiste nummers mee kan zingen? Nee? Dat is helemaal niet erg! Iedereen kan tijdens de Karaoke Party van Dort Events zijn favoriete nummer zingen. Hoe valser hoe gezelliger! Ga lekker los en haal de entertainer in jezelf naar boven. Jullie hebben bij dit themafeest, naast een karaokeset van uitstekende kwaliteit, ook de beschikking over een professionele DJ.

Zijn jullie schor aan het worden, geen probleem, onze DJ zet dan een lekker deuntje op waar jullie lekker op kunnen dansen.

Wij kunnen uiteraard het feest ook uitbreiden met andere onderdelen. Wat dacht je van een optreden van een artiest, een presentatieduo of een aantal danseressen die zorgen dat iedereen spontaan de dansvloer op getrokken wordt?

Laten we niet op de zaken vooruit lopen. De avond beginnen we met een feestelijk glaasje bubbels en een heerlijk buffet. We zorgen uiteraard dat niemand te kort komt en bieden we jullie verschillende gerechten aan. Tijdens het hele arrangement zijn de drankjes uit de Hollandse Bar onbeperkt en inclusief. Dus neem gerust een drankje!

Dit is tocht wel één van de gezelligere themafeesten van Dordt Events, of je nu met je collega's even los wilt gaan of gewoon met je vrienden even de bloemetjes buiten wilt zetten!

Geniet van een originele Karaoke Party met alles erop en eraan! Doe mee aan de Karaoke Contest en laat je stem horen! Dordt Events regelt het graag voor jullie.

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Borrelhapjes
  • Karaokeset
  • Karaoke Contest inclusief prijsuitreiking
  • Professionele DJ
  • Fotograaf
  • Toplocatie in Dordrecht

Prijs:

50 - 74 personen 104,50 p.p. excl. BTW
75 - 99 personen 97,50 p.p. excl. BTW
100 - > personen 89,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

- Presentatie duo als typetjes
- Optreden zanger/ zangeres (alle genres mogelijk)
- Danseressen

Jullie themafeest op maat organiseren, wil je net wat anders?

Dat kan altijd natuurlijk! Geef gerust door als je onderdelen toegevoegd of verwijderd wilt hebben uit bovenstaande programma. Regel je feest geheel op maat. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Dordrecht Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan