Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steptocht in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordrecht is de perfecte plek voor een sportieve speurtocht met een speciaal vervoersmiddel: de step. Doe de GPS Steptocht door Dordrecht en maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een sportieve, avontuurlijke en uitdagende activiteit.

Wij hebben voor deze ontdekkingstocht sportieve steps geheel rijklaar gemaakt. De route door de binnenstad krijgen jullie van ons door via GPS. Tussendoor gaan jullie de leukste opdrachten uitvoeren die speciaal voor dit evenement zijn bedacht.

Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders, droppen wij jullie ergens in het centrum van Dordrecht waarna jullie in groepen van maximaal 8 personen de route zelf mogen bepalen met behulp van het Global Positioning System. Dat kan niet al te moeilijk zijn zou je denken? Onderweg lossen jullie nog wat leuke opdrachten op om de stad nog beter te leren kennen.

De GPS Speurtocht Dordrecht brengt jullie langs de mooiste monumenten van de stad. Ondertussen train je je linker of rechterbeen en test je je ruimtelijk inzicht. Hoe kom je van het ene punt naar het andere, hoe vind je de kortste route? Het winnende team krijgt na afloop de unieke hoofdprijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 consumptie
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 31,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen € 28,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 26,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan