Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dordtse Etiquette Lunch

Details over dit uitje

Hoe hoort het eigenlijk? Jort Kelder weet het ook al niet. Dordt Events zal jullie in korte tijd tijdens een gezellige Etiquette Workshop leren. Het is de manier om van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Dordrecht een bijzondere happening te maken. Jullie genieten bovendien ook eens tijdens de workshop van een uitgebreide lunch. Reserveer de Dordtse Etiquette lunch van Dordt Events en leer hoe je als een echte royal aan tafel schuift.

De presentatie tijdens de workshop is in handen van een heuse 'etiquette master'. Hij kent de etiquetteregels op zijn duimpje en kan jullie dit op een natuurlijke manier aanleren. Hij heeft jarenlange ervaring en enorme enthousiasme. Dit maakt de etiquette-lunch feestelijk, hilarisch en uiteraard gezellig.

Wat houdt de workshop eigenlijk in? Jullie krijgen bijvoorbeeld handige tips om de tafel netjes te dekken of om je tafelmanieren aan te scherpen. Hoe spreek je mensen netjes aan en wat voor houding hoor je daarbij aan te nemen? Dit is uiteraard niet alles. Wij zorgen in ieder geval dat jullie na deze workshop voldoende kennis hebben om bij een staatsbanket niet een complete flater te slaan.

Tijdens de workshop genieten jullie ook nog eens van een heerlijke lunch in restaurant naar keuze. Een lekker en leerzaam uitje dus!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreide lunch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 - 19 personen € 42,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 39,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 36,00 p.p. excl. BTW
40 - > personen € 34,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan