Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht met rondleiding in Dordrecht

Details over dit uitje

Feestje te vieren met collega’s of vrienden en hebben jullie nou eens echt zin in een oergezellige avond in Dordrecht? Dan is dit voor jullie het juiste arrangement! Al eerst gaan jullie uitgebreid genieten van een heerlijk diner en daarna worden jullie door de professionele kroegenexpert van Dordt Events meegenomen voor een avontuurlijke kroegentocht door de binnenstad van Dordrecht
.

17.30 – 20.00 Diner

Om te beginnen, moest eerst een goede bodem gelegd worden. Jullie gaan dan ook genieten van een 3-gangen keuzemenu in een gezellig restaurant van Dordrecht. Uiteraard kunnen jullie vooraf uitzoeken waar jullie willen gaan eten maar Dordt Events heeft zeker nog een paar goede tips voor jullie.

20.00 – 23.00 Kroegentocht

Wat doet een stadsgids bij een kroegentocht? Nou, ‘follow the leader’ en loop linea recta door naar de mooiste, meest populaire en gezelligste kroegen van Dordrecht. Je hoeft dus niet zelf te gaan zoeken. Het is ook nog eens leuk om iets te weten te komen van de diverse kroegen die jullie bezoeken.

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden

Inclusief:
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan