Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Weten jullie waar jullie pijngrens precies ligt? De Pain Game van Dordt Events is het ultieme spelprogramma en hét vrijgezellenfeest om al je vrienden en vriendinnen eens goed te testen en te kijken wie de coolste dude of babe is. Wie kan het beste tegen een beetje pijn? Dit spelprogramma is ideaal voor die vrijgezellenfeesten of speciale uitjes die net dat beetje extra spanning nodig hebben.

Het gezelschap wordt verdeeld over meerdere (gelijke) teams. Jullie spelen in verschillende spelrondes tegen elkaar en onze presentator of presentatrice stelt per ronde een aantal vragen. Na drie foute antwoorden mag iemand uit jullie team ‘The Pain’ ondergaan. Enige seksuele handelingen met onze leather girl zijn geen uitzondering, een paar kakkerlakken van mond tot mond laten gaan is kan ook nog of een radiografische auto aan je edele delen vastbinden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Het beste team wordt aan het einde bekend gemaakt en gaat met een prachtige prijs naar huis. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game van Dordt Events is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 -> personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan