Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Poker Workshop in Dordrecht

Details over dit uitje

Jullie krijgen tijdens de Poker Workshop van Dordt Events inside-information van de echte pokerspecialisten. Zij weten letterlijk alles over dit interessante spel en wat je vooral niet moet doen. Dus… laat je Pokerface maar zien!

Jullie krijgen gedurende de eerste Poker clinic alle informatie over de diverse pokervarianten die tegenwoordig gespeeld worden van A tot Z te horen.

Daarna krijgen jullie een cursus ‘bluffen voor gevorderden’ en worden natuurlijk de meest efficiënte strategieën besproken. De spelvormen Texas Hold’em, Stud en Five Card Draw zullen aan het einde van de workshop geen probleem meer voor jullie zijn!

Aan het einde gaan jullie natuurlijk zelf aan de slag om alles wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. De winnaar krijgt ook nog een leuke prijs mee naar huis!

Zet die zonnebril maar op want dit wordt een zonnig dagje voor de echte pokerliefhebbers! Wie heeft de beste Pokerface ?? Veel plezier!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Pokertafel
  • Poker chips
  • Playing cards
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Geniet van de Hollandse Bar:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens jullie uitje in Dordrecht? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan