Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Dordrecht

Details over dit uitje

Heeft u de film al gezien? Dordt Events biedt u het unieke vrijgezellenuitje aan dat net als in de gelijknamige film altijd zorgt voor hilarische avonturen! We hebben het natuurlijk over The Hangover Game: Een virtuele game die in het centrum van Dordrecht gespeeld wordt.

Gestolen portemonnees, afgebroken tanden, een afschuwelijke tatoeage en uiteraard een verschrikkelijke kater. Maar het ergste is: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden. Dat wordt stressen!!

Het heft ligt in jullie handen om alles zo spoedig mogelijk op een juiste manier op te lossen. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door het centrum van Dordrecht gestuurd. Verzamel zoveel mogelijk munten om verschillende problemen op te lossen. Enkele voorbeelden zijn het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Natuurlijk moet alles ook nog op tijd afgeleverd worden op de feestlocatie of op het stadhuis in Dordrecht.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd die je liever niet tegenkomt. De stripper van gisteravond maar ook de ex en de schoonmoeder van de bruidegom zijn plotseling in Dordrecht gearriveerd. Rennen en niet achterom kijken!

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt. Zorgen jullie ervoor dat het huwelijk gered wordt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 12 personen € 26,50 p.p. excl. BTW
13 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan