Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Houdt u van lekker eten, muziek en dansen? Dan is de Popquiz Lunch van Dordt Events in Dordrecht zeker iets voor u.

De Popquiz Lunch van Dordt Events is een heerlijke combinatie van een heerlijke lunch en muzikale kennisquiz in een gezellige restaurant of café in het centrum van Dordrecht.

Je groepsuitje of vrijgezellenuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en ‘catchy’ songs.

Onze professionele quizmaster staat klaar om grappige, verrassende en slimme vragen te stellen over de muziekfragmenten die uit de bulderende geluidsinstallatie klinken. Van Bruce Springsteen tot aan de laatste hits van Taylor Swift of Justin Timberlake, uw favoriete muziekjaar komt aan bod. Naar welk muziekjaar gaat uw voorkeur uit?

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Wordt het de heren tegen de dames of gaan jullie onderling de competitie aan? Tijdens de Popquiz worden de lekkerste gerechten geserveerd. De Popquiz wordt gepresenteerd door onze buitengewone levendige quizmaster, die elk antwoord op waarde weet te schatten. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het winnende team. Dit wordt spannend!!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan