Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht – Lunch – Proeverij in Dordrecht

Details over dit uitje

Een bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in de gezellige stad Dordrecht? Dan is dit dagarrangement iets voor jullie. Het bestaat uit een unieke en originele drietrapsraket : Steptocht - Lunch - Proeverij. Dat wordt dus actief steppen, heerlijk lunchen en genieten van een proeverij naar keuze.

Ontdek het echte Dordrecht, met vrienden, collega's of familie op een actieve manier!

11.00 - 13.00 Steptocht

U begint de steptocht met een warming-up en gedegen uitleg door onze professionele gids. Bezoek de prachtige delen van de binnenstad van Dordrecht. Step ook langs de grachten en de monumentale gebouwen en wat dacht u van de diverse Hofjes die door heel Dordrecht te vinden zijn. De gids zal er meer over vertellen.

13.15 - 14.30 Lunch

Na deze actieve steptocht is het tijd voor een heerlijke lunch in het centrum van Dordrecht. U krijgt tijdens de lunch voldoende tijd om nog de geschiedenis van Dordrecht met elkaar rustig te bespreken. Uiteraard kunt u het ook daar vooral niet over hebben...

14.30 - 15.30 Proeverij

Om de dag af te sluiten, eindigen jullie met een heerlijke proeverij. De keuze voor een proeverij is geheel op maat voor u te organiseren. Dordt Events organiseert diverse proeverij in de binnenstad. Welk proeverij spreekt u het meest aan?

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids
  • Proeverij naar keuze (bier-, wijn-, jenever-, likeur-, port- of whiskyproeverij)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan