Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding door Dordrecht

Details over dit uitje

Wandelen met uw familie, vrienden of collega’s door de gezellige stad Dordrecht? Ga op stap met de professionele gidsen van Dordt Events. Tijdens de rondleiding bezoekt u alle historische panden en culture hotspots van de stad Dordrecht. De diverse hofjes, grachten en monumenten worden allemaal bezocht, inclusief die adressen waar de geschiedenis gewoon van de gevel af te lezen is.

Het prachtige monumentale decor van de stad Dordrecht is al jaren een topattractie voor vele buitenlandse toeristen. Onze professionele gids vertelt u graag over de geschiedenis en allerlei anekdotes van de oudste stad van Nederland.

Even toe aan een rustmomentje op het terras met een lekker kopje koffie of thee? Wij kunnen dit uiteraard allemaal tegen een schappelijke meerprijs voor u regelen hier in Dordrecht, inclusief het vervoer naar het centrum.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo’n zin om te wandelen? Doe uw “Rondleiding Dordrecht” dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Professionele privé gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 – 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan