Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Dordrecht

Details over dit uitje

Ooit Dordrecht in uw eigen tempo willen verkennen en overheerlijk dineren? Dan is het Speurtocht Dinner van Dordt Events iets voor jullie. Het Speurtocht Dinner van Dordt Events is een combinatie van een gezellige speurtocht met een heerlijk diner in drie verschillende restaurants.

Het is een kwestie van temporiseren bij deze speurtocht. U ontvangt van ons een opdrachtenboekje en een routebeschrijving. U puzzelt uw weg naar de diverse restaurants en ontdekt ondertussen alle mooie straatjes en steegjes van Dordrecht. U bent altijd net op tijd voor een nieuw culinair hoogstandje in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Er wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld. Voor een uniek avondje uit, groepsuitje of bedrijfsuitje is dit een gezellig evenement om uw bezoek aan Dordrecht een feestelijk tintje te geven.

Tijdens de speurtocht door het prachtige Dordrecht krijgt u al haar facetten te zien en komt u helemaal ontspannen aan in het laatste restaurant waar een heerlijk dessert voor u klaar staat. Uiteraard wordt er ook een prijsuitreiking gehouden voor het winnende team!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u dit arrangement ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan