Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Dordrecht

Details over dit uitje

Een sportief groepsuitje willen organiseren in Dordrecht? Met de Step Challenge van Dordt Events gaat u deze gezellige stad op een actieve en gezellige manier verkennen. Door vele spelopdrachten die u onderweg moet uitvoeren, leert u Dordrecht pas echt kennen!

De hoofdprijs wordt door het beste team meegenomen. De step is een heerlijk vervoersmiddel om rustig te kunnen genieten van de binnenstad van Dordrecht en de omgeving.

U krijgt uiteraard eerst een uitleg over het steppen in de drukke binnenstad, maar al snel gaat het u steeds beter af en stept u als een volleerde coureur over de fietspaden. Dwars over de binnenstad en langs de diverse historische monumenten.

Dort Events heeft diverse ludieke en bijzondere vragen opgesteld die u samen met uw team onderweg moet beantwoorden. Het team dat uiteindelijk de meeste vragen goed beantwoord hebben, zal tijdens de prijsuitreiking de altijd felbegeerde Step challenge hoofdprijs winnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Step voor iedere deelnemer
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan