Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordt Events combineert een uitgebreid 3-gangen menu met wel een heel bijzonder stukje entertainment. Dit is speciaal voor de heren of dames die niet alleen een hongerige maag hebben of gewoon een ludiek uitje willen organiseren. Dit uitje is perfect als vrijgezellenfeest, zodat de aanstaande bruid of bruidegom even kan genieten, nu het nog kan .....

Het heerlijke 3 -gangen diner wordt geserveerd op een gezellige locatie in het gezellig centrum van Dordrecht. Ten einde van het diner komt er een schaarsgeklede dame of heer de avond opvrolijken. De kledingstukken vliegen door de ruimte en er wordt snel een gewillig slachtoffer uitgezocht voor spannend oogcontact.

Reserveer nu dit speciale Stripdiner voor uw vrijgezellige knalfeest. Uiteraard ook te boeken voor een groep dames en heren die op zoek zijn naar een speciaal diner met een beetje spanning. De Stripdiner kan ook geheel op maat worden georganiseerd. Een perfecte afsluiting voor een vrijgezellenfeestje.

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Dordrecht
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 – 21.15 Drie gangen diner
21.15 – 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan