Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Dordrecht

Details over dit uitje

Maak kennis met de GPS Fietspuzzeltocht in Dordrecht van Dordt Events! Tijdens deze tocht gaan jullie op de fiets de stad in. Jullie gaan de stad onveilig maken en voeren tegelijkertijd verschillende opdrachten uit in teams. Een sportieve en actieve speurtocht voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje met net even dat beetje extra avontuur!

Welk team zal aan het einde van de dag de meeste opdrachten op de juiste manier hebben uitgevoerd en brengt de fietspuzzeltocht tot een goed einde?

Natuurlijk is het niet zo makkelijk als je denkt. De locaties van de opdrachten zijn natuurlijk niet eenvoudig te vinden. Jullie krijgen een GPS - apparaat mee waarop de route hemelsbreed aangegeven worden. Het is dus de taak aan jullie om uit te zoeken welke route tot het meest optimale resultaat leidt. Eenmaal aangekomen bij een locatie zorgt het opdrachtenboekje ervoor dat jullie kennis over Dordrecht weer getest wordt.

Om af te sluiten wordt het winnende team in het zonnetje gezet in een gezellige restaurant in Dordrecht. Hier genieten jullie van een drankje en zal één team tot winnaar van het evenement uitgeroepen worden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan