Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour door Dordrecht

Details over dit uitje

Onder begeleiding van een professionele gids neemt Dordt Events jullie mee langs alle leuke plekjes van Dordrecht tijdens de Tandemtour. Dit groepsuitje is niet alleen gezellig maar ook sportief !

Gezelligheid is zeker gegarandeerd! Helemaal als u met uw fietspartner de goede weg wilt ingaan. Rechtsaf of toch linksaf? Evenwicht bewaren is een must.

Het rijden op een tandem eist enige oefening maar u zal snel dwars door het verkeer gaan op weg naar de volgende afslag. Uiteraard geschikt voor iedereen die hun relatie even wilt testen! U krijgt onderweg van alles te horen over de mooie plaatsen en de bekende inwoners van de gezellige stad Dordrecht.

Inclusief:
  • Comfortabele fietsen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 29 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Dordrecht with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Dordrecht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan