Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellendag voor Mannen in Dordrecht

Details over dit uitje

Dordts Events heeft nu wel een heel bijzondere Vrijgezellendag voor Mannen. Om de dag te beginnen gaan jullie eerst genieten van een heerlijke lunch en dan volgt The Ratrace 88 en wordt de dag afgesloten met een proeverij geheel naar uw keuze!

12.30 - 13.30 Lunch

De Vrijgezellendag begint natuurlijk met een stevige lunch in een gezellige restaurant in het hartje van Dordrecht. Geniet van al het lekkers en eet en drink meer dan genoeg.

13.30 - 16.30 The Ratrace 88

Het spel The Ratrace 88 is een combinatie van het Wie is de Rat arrangement en de Crazy 88 van Dordt Events. U gaat tijdens The Ratrace 88 de meest hilarische opdrachten uitvoeren, ideaal voor de mannen die willen gieren van het lachen!

In het centrum van Dordrecht wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende teams. Elk team gaat op pad met een lading hilarische opdrachten, de bewijzen moeten natuurlijk vastgelegd worden op video binnen de aangegeven tijd! Maar pas wel op, in elk team zal er een Rat aanwezig zijn, die de boel probeert te saboteren. Welk team voert de opdrachten het beste én het snelst uit, en welk team zal de rat ontmaskeren?

De inhoud van de opdrachten houden we nog even geheim, maar het zullen zeker opdrachten zijn die jullie nog nooit eerder hebben uitgevoerd!

16.30 - 18.30 Proeverij naar keuze:

De Vrijgezellendag eindigt met een proeverij naar keuze. U gaat tijdens de proeverij de lekkerste drankjes proeven en krijgt u een uitleg van de expert!

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • The Ratrace 88 met alle benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Prijs:

12 - 19 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan