8.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 183 reviews
078 20 52 001
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellendag voor Mannen in Dordrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vrijgezellendag voor Mannen in Dordrecht

Dordts Events heeft nu wel een heel bijzondere Vrijgezellendag voor Mannen. Om de dag te beginnen gaan jullie eerst genieten van een heerlijke lunch en dan volgt The Ratrace 88 en wordt de dag afgesloten met een proeverij geheel naar uw keuze!

12.30 - 13.30 Lunch

De Vrijgezellendag begint natuurlijk met een stevige lunch in een gezellige restaurant in het hartje van Dordrecht. Geniet van al het lekkers en eet en drink meer dan genoeg.

13.30 - 16.30 The Ratrace 88

Het spel The Ratrace 88 is een combinatie van het Wie is de Rat arrangement en de Crazy 88 van Dordt Events. U gaat tijdens The Ratrace 88 de meest hilarische opdrachten uitvoeren, ideaal voor de mannen die willen gieren van het lachen!

In het centrum van Dordrecht wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende teams. Elk team gaat op pad met een lading hilarische opdrachten, de bewijzen moeten natuurlijk vastgelegd worden op video binnen de aangegeven tijd! Maar pas wel op, in elk team zal er een Rat aanwezig zijn, die de boel probeert te saboteren. Welk team voert de opdrachten het beste én het snelst uit, en welk team zal de rat ontmaskeren?

De inhoud van de opdrachten houden we nog even geheim, maar het zullen zeker opdrachten zijn die jullie nog nooit eerder hebben uitgevoerd!

16.30 - 18.30 Proeverij naar keuze:

De Vrijgezellendag eindigt met een proeverij naar keuze. U gaat tijdens de proeverij de lekkerste drankjes proeven en krijgt u een uitleg van de expert!

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • The Ratrace 88 met alle benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Prijs:

12 - 19 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Dordrecht starten de arrangementen van Dordt Events?
Veel uitjes starten rondom het Standbeeld van Ary Scheffer, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Dordt Events zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Dordt Events?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dordt Events organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Dordrecht een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Dordt Events nemen jullie tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Dordt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Dordt Events maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan