Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Dordrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunch in Dordrecht

Details over dit uitje

Op drie verschillende locaties heerlijk eten en ondertussen op zoek naar een rat? Dat klinkt niet zo leuk, maar wij weten daar wel raad mee. De Wie is de Rat Lunch van Dordt Events is het leukste spel met uitdagende opdrachten om te ontdekken wie de rat is in het team..

U geniet tussen de verschillende spelrondes van een speciaal ratten menu, uiteraard van hoge kwaliteit en verdeeld over drie verschillende restaurants.

De opdrachten volgen zich in rap tempo op. Jullie krijgen diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten voor jullie kiezen. Natuurlijk is het de bedoeling om de verschillende opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren. Maar pas op, de aanwezigheid van de rat zal dit proces moeilijker maken zijn pogingen alles te saboteren. Probeer dus iedereen goed in de gaten te houden!

Het beste team wordt in het zonnetje gezet tijdens het dessert. Ook reikt de begeleider de 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit. De beste rat krijgt uiteraard nog het woord, die dan al zijn streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Succes en veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan